Welkom  bij 
     
    www.otten-automaterialen.nl

© Otten-Automaterialen 2009 |

Home.

Producten.

Aanbiedingen.

Contact.

Home.
Producten.
Aanbiedingen.
Contact.
Welkom bij onze webshop
Wist u dat wij desgewenst, binnen Apeldoorn, uw bestelde onderdelen gratis aan huis leveren?Heeft u geen gelegenheid of de kennis om de onderdelen zelf te monteren? Vraag ons om het adres van een bevriend garagebedrijf. Ze doen het graag voor u.

06-42779390

Voor meer informatie

Hoe kunt u kopen?

 

Mocht u een prijsopgave om willen zetten in een order vragen wij u altijd om een vooruitbetaling.  Pas na betaling is uw order definitief en kunt u de goederen binnen de opgegeven levertijd verwachten. Mocht een levertijd door onvoorziene oorzaken afwijken van de opgegeven levertijd geven wij u hiervan uiteraard bericht.

Als het pakket bij ons verzonden wordt ontvangt u van ons een bevestiging met een pakketnummer. Middels dit nummer kunt u de zending via internet volgen.  Na ontvangst van de goederen heeft u een zichttermijn van zeven werkdagen. Afhalen is mogelijk na telefonisch overleg.

 

 

 

Onze artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Tevens zijn alle artikelen goedgekeurd voor de openbare weg, is dit niet het geval staat dit er  nadrukkelijk bij. In de toekomst zult u hier steeds meer artikelen van ons aantreffen. Omdat wij nooit alle leverbare producten op een site kunnen zetten en onderhouden is het raadzaam om altijd kontakt met ons te zoeken. Door onze diverse inkoopkanalen kunnen wij 90% van onze klanten binnen een paar minuten een prijsopgave geven met de daarbij behorende levertijd.